Üzemeltető kiválasztás és szerződés előkészítés

A tervezési és fejlesztési szakaszt követő kritikus lépés a megfelelő szállodaüzemeltető partner kiválasztása, aki üzemelteti, bérli, vagy franchise szerződéssel kapcsolódik az adott szálloda ingatlanhoz. Felbecsülhetetlen tapasztalatot halmoztunk fel a legkülönbözőbb szállodavállalatokkal történő együttműködésekben, ideértve a világmárkákat és a helyi szállodaüzemeltetőket, az alacsony kategóriájú szállodáktól a középkategóriás szállodákon át egészen a felsőkategóriás és luxus szegmensekig.

Ismerjük az üzemeltető vállalatokat, a szállodai együttműködési szerződések feltételeit, ezáltal a legmegfelelőbb üzemeltető kiválasztásában és a fejlesztő számára legjobb feltételek elérésében képesek vagyunk hatékonyan képviselni a tulajdonosok érdekeit.

Szolgáltatások

Igény esetén részt veszünk bármely típusú szerződés előkészítésében, legyen szó licensz és márkahasználati, technikai szolgáltatási megállapodásokról vagy egyéb más típusú szerződésekről.

Célunk, hogy optimalizáljuk a szálloda márka értékét úgy, hogy maximalizáljuk a befektetések megtérülését és ügyfeleink érdekeit költséghatékonyan képviseljük.

Horwath HTL Hungary Projektek